Vi söker ny kollega!

Då en av våra kära medarbetare kommer att gå i pension under sommaren söker vi nu en ny kollega för tillsvidareanställning som projektledare.

Vi söker en person med lång dokumenterad erfarenhet inom uppdragsarkeologi som projektledare, rapportförfattare och anbudsskrivare. Vi tror att du är en person som är engagerad, nyfiken och som kanske har lust att prova att jobba under andra former på en ny arbetsplats. Om du är en person som är van att hålla deadlines, har lätt för att samarbeta i grupp och är väl insatt i det uppdragsarkeologiska systemet är det här jobbet för dig. Som du säkert redan förstår kommer arbetet innebära resor och övernattningar då vi arbetar i hela Mellansverige.

Vi är ett litet privat företag med nio anställda och vi har kontor i Örebro och Stockholm. När det gäller den här tjänsten är vi flexibla vad gäller placeringsort, du väljer själv vilken som passar dig bäst. Vi gör allt från arkeologiska utredningar, schaktningsövervakningar till slutundersökningar och alla inom företaget arbetar aktivt i fält. Att arbeta hos oss är att ha frihet under ansvar då vi arbetar agilt. Vi är ett sammansvetsat gäng som har kul tillsammans och vi vill gärna få in en till kollega som kommer med nya influenser och idéer i företaget. Vi hoppas och tror att vi kan erbjuda en stimulerande och utmanande arbetsplats. Hos oss finns möjligheterna att pröva nya stigar och vägar då vi har kort mellan beslut och genomförande.

Sista ansökningsdag är 15 juni 2022, tillträde enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan eller ring Annica Ramström 0735-16 84 92 eller Ebba Knabe 0735-16 84 91 om du är intresserad. Skriftlig ansökan skickas till ebba.knabe@arkeologgruppen.se.