Vilka är vi?

Arkeologgruppen i Örebro AB startade sin verksamhet våren 2010. Vi har vår bas i Örebro där också huvudkontoret ligger. Utöver det har vi ett lokalkontor i Stockholm. För närvarande  är vi nio tillsvidareanställda och en projektanställd. Vår målsättning är att utöka verksamheten med ytterligare två arkeologer i den fasta personalstyrkan inom 1-2 år. Vi arbetar med samtliga arkeologiska tidsperioder även om läget i Bergslagen gör att vi naturligtvis har stor erfarenhet av undersökningar i gruv- och hyttmiljöer. Andra specialiteter är stadsundersökningar där den samlade kompetensen och erfarenheten når flera decennier. Utöver detta har vi har specialkompetens inom keramik och glas.

 

Företaget har korta beslutsvägar, vilket genererar snabbhet, smidighet och effektivitet gentemot kunden. Vi har ett brett kontaktnät med personliga kontakter över hela landet till institutioner och olika nätverk. Samtliga delägare har mycket lång erfarenhet av projekt och projektledning, och samtliga har projektledarutbildning. Social kompetens och samarbetsförmåga, är två självklarheter.

 

Företaget lägger stor vikt på en välskött ekonomi samt en bra organisation med en väl fungerande administration. Vår vision är att tillhandahålla smidiga och effektiva lösningar av hög kvalitet till rätt pris, alltid med kunden i fokus. Som företag lägger vi stor vikt vid att skapa en bra och rättvis arbetsmiljö och har förutom vetenskapligt program även policy för jämställdhet, arbetsmiljö och etik. Vi ser oss som en attraktiv arbetsgivare som strävar efter att våra anställda ska få så goda arbetsvillkor som möjligt. Den som är intresserad att eventuellt arbeta tillsammans med oss får gärna skicka in sin CV till info@arkeologgruppen.se.

Copyright 2016 Arkeologgruppen i Örebro AB

Senast uppdaterad den15 december 2017